Swiss man flies
Friday, 21 September 2007

A Swiss man stuns onlookers by flying a jet propelled wing for nearly ten minutes at a peak speed of 300 km/h (186 mph).
"Fusion man" Yves Rossy, a Swiss former military pilot and Airbus commander for Swiss airlines, completed an official demonstration on Wednesday in the Swiss Chablais region, where he was released from a plane at 2,438metres (8000ft) with his wing folded.

4. Огномет? Раководстводо на Работнички направи огномет? За Болтон? Работнички се понудија да им ги попушат но раководството на Болтон одби.

5. Гол на Работнички. Пандемониум на трибини. Не виделе гол на Градски од 2004та. Неверојатно, делириум, му дадоа гол на последниот тим од Премиер Лига. Ајмо огномет на сите страни, државен празник!  

5. Крај во Евертон (1-1),  ниту стручен штаб ниту играчите на ФК Металист не славеа. Им подадоа рака на играчите на Евертон го опцуја судијата (им даде 2 пенала на Евертон) и си заминаа во соблекувална.

 6. Крај во Скопје (1-1) раководството на Работнички повторно нуди да им ги попушат, но Болтон повторно ги одбива. Играчите и штручниот штаб слават долго во ноќта. Можеби еден од најславните резултати во историјата на Работнички. Како и Македонија (за која најдобар резултат е реми (2-2), така и за Работнички, реми се слави. Штета што не беше 2-2, славјето ќе беше со огномет и наредниот ден.

 Widget is loading comments...


Latest News