Правила и услови

Последно ажурирано: 22/02/2024

Вовед

Добредојдовте на MacedoniaOnline ("нас", "ние" или "наш"). Вашиот пристап и користење на овој веб-сајт е условено со вашето согласување со овие Услови и услови, како и со сите применливи закони и прописи. Ако не се согласувате со било кој дел од овие услови, ве молиме не користете го нашиот веб-сајт.

Интелектуална сопственост

Содржината на овој веб-сајт, вклучувајќи ги текстовите, графиките, логото, иконите, сликите, аудио и видео записите, дигиталните преводи и софтверот се сопственост на MacedoniaOnline и се заштитени со меѓународни закони за авторски права. Било какво нелегално користење или репродукција на оваа содржина без попречување на законите за авторски права е строго забрането.

Кориснички обврски

Ограничување на одговорноста

Промени на условите

MacedoniaOnline има право да ги изменува или ажурира овие Услови и услови од време на време. Сите промени ќе бидат објавени на оваа страница.

Контактирајте не

Ако имате било какви прашања за овие Услови и услови, ве молиме контактирајте не:

Преку посета на оваа страница на нашиот веб-сајт: https://macedoniaonline.eu/contact.

Овие Услови и услови се наменети да ги уредат условите на користење на нашиот веб-сајт. Обезбедете да ги прочитате и разберете пред да го користите нашиот веб-сајт.